Buitenleven februari 2016 nr 2

Publicatie Jots verjaardagskalender

 

 

Flair november 2015 nr 28

Publicatie Sinterklaas-sticker Zie de maan schijnt...!

 

 

Blog op http://www.mamas-mind.nl/

Versieren – 1 jaar

2 januari 2015 | Filed under: 1 jaar, Geen categorie and tagged with: Ballonnen, Confetti, feest, Happy Birthday, IkSticker, Karton, Pompoms, Rietjes, Stempel, verjaardag

Natuurlijk hoort bij een verjaardag een feestje. Een gezellige feesttafel en ballonnen horen hier bij.
Marleen van IkSticker (www.iksticker.com) heeft wel een boel leuke ideeën daarvoor. En het leuke is, je kunt het allemaal bij haar in de webshop kopen.

What's on mama's mind Pompom Goud IkStickerAls eerste ga je natuurlijk de kamer versieren. PomPoms zijn daar uitermate geschikt voor. Wat dacht je van deze van goud? Je shopt ze hier: IkSticker Pompoms.
Gebruik deze stempel om cadeaulabels, uitnodigingen, kaarten, enveloppen te bestempelen. Maar ze staan ook super leuk als decoratie op tafel.
Stempel Happy Birthday.
What's on mama's mind - Stempel IkSticker
What's on mama's mind - Rietjes IkStickerJe hoeft ze niet eens te gebruiken om te drinken (dat kan natuurlijk wel), maar ze staan gewoon al super leuk op tafel. De kartonnen rietjes van IkSticker.
En je maakt de versiering af met een magische ballon. Gevuld met witte en zwarte sterren. De ballon is 90 cm groot. XXL dus. Je koopt hem hier: IkSticker ballon confetti.What's on mama's mind - Ballonnen met confetti IkSticker

Wil je nog meer leuke ideeën op doen? Bekijk dan de website van IkSticker. In de webshop vind je uiteraard (zoals de naam al zegt) ook veel verschillende stickers; raamstickers, muurstickers, krijtbordstickers, labelstickers en wat dacht je van de geboorteraamstickers? Nieuwsgierig? Neem gauw een kijkje bij de webshop van Marleen.

Dag 119: IkSticker

Een reactie plaatsen

Ik ben: Marleen

Ons aanbod bestaat uit…
Wij hebben een webshop met stickers, allemaal zelf ontworpen en sticker voor sticker zelf gemaakt. En dat doen wij met heel veel passie liefde en plezier! We hebben bijzonder leuke geboortestickers, met naam, geboortedatum en een illustratie. Muurstickers voor in huis en op de kinderkamer, stoere auto`s, dansende meisjes, lieve dieren, grappige figuren. Naamstickers voor op de kinderkamer en tekststickers. Sinds kort hebben we ook krijtbordstickers, stickers waar je mooie teksten, een mooie kindertekening of de boodschappen op kunt schrijven. Handig en ze zien er ook nog eens verdomd leuk uit! Ook maken wij veel stickers in opdracht, de klant geeft aan wat hun wens is en wij maken er een sticker van.

We hebben sinds kort een vernieuwde website en we hebben meteen onze stationery onder handen genomen. We hebben dit meer uitgebreid met oa stempels, groot en klein. Planners, kaarten, kalenders, labels en krijtstiften. Alles is met veel zorg en veel plezier uitgekozen. En er komt steeds meer bij.

Onze onderneming is bijzonder, want…Iksticker


We maken alle stickers zelf, van ontwerp tot het snijden en het inpakken. We kunnen ook stickers op maat en naar eigen wens maken. En dit voor een goede prijs! En dat doen wij met heel veel passie liefde en plezier! Je krijgt een gratis spatel bij een sticker, zo is het opplakken nog makkelijker!

 

Wat onze klanten nog niet weten en wel leuk is om te delen…
Dat we met z’n tweeën de shop runnen, mijn vriend en ik. Hij maakt de stickers en ik ontwerp en breng de ideeën. En ik kan zeggen we zijn een goed duo. Naast de shop hebben we een bedrijvig leven met 2 jongen kinderen en het bedrijf van mijn vriend (hij is grafisch vormgever) en ik werk ook nog als jeugdverpleegkundige bij de GGD.

Hier ben zijn wij te vinden:
Website IkSticker 
Facebook IkSticker
Twitter IkSticker
Pinterest IkSticker

Andere media:
Ik hoop ooit nog eens in een leuk woon of kinderblad komen te staan☺

Eventueel post/bezoekadres:
Hier kan je een bestelling afhalen en is alleen post adres:
Dorpsstraat 34A
1861 KW Bergen nh

Wat wij van Sis & So er nog willen toevoegen…
Voor stickers in alle kleuren en maten ben je bij IkSticker aan het juiste adres! Kijk vooral op de website naar dit geruime assortiment, ze kunnen ook nog stickers op maat maken.
De krijtbordstickers in de verschillende maten vinden wij erg leuk. De grotere krijtbordstickers zijn erg fijn voor in je interieur, helemaal als je kinderen hebt! Handig op de website is de plakinstructie. Fijn om je sticker op de juiste manier in één keer op te plakken met een goede uitleg. Kijk ook zeker even bij de klantfoto’s om een impressie te krijgen van verschillende geplakte stickers én laat je inspireren!

Dit bericht werd geplaatst in Dag 119: Iksticker op 29 april, 2014.

© 2014 - 2024 studio Eeke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel