Hai!

Super leuk dat je bij ons, studio EEKE, komt kijken. Je vind bij ons een met liefde gesorteerd assortiment. Ons assortiment bestaat oa uit woonaccessoires, verzorgingsproducten, keukenaccessoires en stationery. We hebben veel producten die duurzaam en handgemaakt zijn, denk aan de zepen van Botma & van bennekom, zeeppompen van Wellmark.

Super tof dat je bij Studio Eeke komt kijken! Graag vertellen we je wat meer over het onstaan van de webshop.
Na een aantal jaren de webshop iksticker.com gedraaid te hebben zijn we sinds september 2017 over gegaan naar Studio Eeke.

Waarom een nieuwe shop? hoor ik je denken. Naast het ruime assortiment aan stickers werd de liefde voor stationery en interieuraccessoires steeds groter. En we merkten dat de naam van de shop daar niet meer bij paste. Eeke is een naam die al lang bij ons leeft. We hebben 2 leuke jongens en hadden deze naam bedacht als 1 van hun een meisje zou worden. Zonde om niks te doen met deze leuke naam, dus toen is Studio Eeke geboren!

Achter de webshop van studio EEKE zit oa grafisch vormgever Peter van Wonderen, hierdoor maken wij ook producten voor bedrijven en costum made.
 Peter maakt alle stickers en alles wat ik wil hebben. Handig om een grafisch vormgever naast je te hebben. De stickers hebben we allemaal zelf ontworpen en maken we stuk voor stuk zelf. Geen massa productie maar met liefde en passie wordt alles gemaakt. Daarom hebben we ook de mogelijkheid om eigen ontwerp stickers te maken. 

Wat we heel erg belangrijk vinden is dat alles wat de winkel uit gaat, netjes feestelijk en verzorgd is. Niet even snel de bestellingen in een doos stoppen, nee, alles leuk ingepakt met lintjes stickers en kaartjes. Het zijn echt kadootjes die weggaan. 

 

info@studioeeke.nl
Facebook: https://www.facebook.com/studioeeke/
Twitter: https://twitter.com/studioeeke
Instagram:  https://www.instagram.com/studioeeke/ 

 

 

Enkele reacties van klanten:
"ze zijn ontzettend klantgericht, vriendelijk en behulpzaam. De service is top en de bestelling een echt feestje om te krijgen!"

"Je bent behulpzaam, geeft goed advies en bent klantgericht. Het gaat bij jou om het helpen van de klant, en als blijkt dat jullie iets niet kunnen denk je mee hoe iets wel kan, ook als het erop neerkomt dat deze klant dan uiteindelijk ergens anders iets moet kopen ipv bij jou. Dit siert je enorm! Absoluut een shop waar ik mensen naar toe verwijs als ze op zoek zijn naar feestartikelen of stickers. Het is een waar feestje om je pakketje uit te pakken zodra deze (snel) op de deurmat valt."

"De service was heel persoonlijk en top! "

© 2014 - 2024 studio Eeke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel